Trænerguiden - badminton

Bliv endnu skarpere på fysik, teknik og taktik med DGI Trænerguiden. Her er der øvelser og guides til alt fra netspil til benarbejde, så du og dine spillere kan blive helt skarpe på banen.

Ny DGI Trænerguiden

DGI Trænerguiden har været en tur i forvandlingsmaskinen. Vi har opdateret øvelserne og gjort det lettere og mere lækkert for dig at planlægge den bedst mulige træning.

Havde du en profil på det tidligere site, skal du oprette dig på ny. Bare rolig, bruger du samme mailadresse til oprettelse, som du har tilknyttet din nuværende profil, bliver dine træningslektioner flyttet med over.

En tur til træning skal være sjov og ikke mindst lærerig. DGI Trænerguiden er en øvelsesbank og et planlægningsværktøj, der hjælper dig med at sørge for, at din træning er netop det. Og så er det helt gratis at bruge.

I DGI Trænerguiden finder du inspiration til alle dele af din træning; fra sjove opvarmningslege som ”høste og så” og ”høvdingefjerbold” over basisteknikker som ”grebsskifte ved hjælp af tommelfingeren” til fysisk-, taktisk- og teknisk træning, samt badmintonfitness, miniton og meget andet, der giver badmintontimer i top.