DGI Stjerneløb

Stjerneløbet samler både store og små, professionelle som amatører til cykelfest i Roskilde.

Nu kan du deltage i en ægte landevejsklassiker, når cykelløbet med mere end 100 år på bagen løber af stablen på Stændertorvet i Roskilde. Tidligere var det kun de 60 bedste eliteryttere, der på invitation dystede om sejren. Ole Ritter, Magnus Cort og Michael Valgreen har alle vundet løbet.

Et løb for alle

DGI har givet klassikeren et tvist med både børneløb og et løb for motionister. På den måde kan alle opleve historiens vingesus og stemningen til et rigtigt cykelløb med trafikofficials, tidtagning og masser af cykel-kendisser. Læs historien her om Stjerneløbet - en ægte landevejsklassiker

Diamanter i benene

I 2016-udgaven var der diamanter i benene hos de 100 børn, der deltog i børneløbet Ro's på cykel. Trods medaljer og goodie-bags til alle, blev der stadig kørt om sejren blandt de 100 små cykelryttere. Også hos motionisterne blev der gået til stålet i et særligt holdløb, hvor hold på fem delte den 100 km lange Stjernerute mellem sig. Team Tempo og RCR Cykelkvinder 1 blev de to hurtigste hold på dagen.

Eliten kæmpede

Spændingen blev ikke mindre af et tæt løb mellem Michael Valgreen og Michael Mørkøv, der på forhånd var udråbt til favoritter. I et opgør, hvor intet var afgjort før sidste sekund, kunne Michael Valgreen fejre sin sejr fra scenen på Stændertorvet. Du kan se billeder fra dagen på Stjerneløbets Facebookside.