Trænerguiden - landevejscykling

Få endnu bedre oplevelser på landevejen sammen med dine cykelkammerater med DGI Trænerguiden. Både du og dine ryttere bliver bedre og hurtigere på cyklen.

Ny DGI Trænerguiden

DGI Trænerguiden har været en tur i forvandlingsmaskinen. Vi har opdateret øvelserne og gjort det lettere og mere lækkert for dig at planlægge den bedst mulige træning.

Havde du en profil på det tidligere site, skal du oprette dig på ny. Bare rolig, bruger du samme mailadresse til oprettelse, som du har tilknyttet din nuværende profil, bliver dine træningslektioner flyttet med over.

En træningstur på racercyklen er meget mere end bare at træde i pedalerne, og DGI Trænerguiden hjælper dig til at gøre cykeltræningen sjov, varieret og lærerrig.

Du får masser af øvelser og et overskueligt planlægningsværktøj – helt gratis. Du kan blandt andet lade dig inspirere til arbejde med intervaltræning, kørsel i felt og teknisk træning.

De fleste øvelser har tilknyttet en video, der hjælper dig til let at kunne formidle fokuspunkterne videre til cykeltræningens deltagere.