Dance & Step

Dans dig til god form, bedre koordinationsevne og fantastisk humør. Om du er 14 eller 40, så har vi et dance & step-koncept, der kan sætte gang i lige netop dig.

Dans er god og alsidig træning. Din krop bliver stærkere, mere smidig og flot tonet, og når du bevæger dig til musik, kan du udtrykke dig på helt nye måder. Og så bliver du simpelthen glad i låget af at danse.

Hvad end du er 14 eller 40, til funky moves eller feminine flows, eller til klassisk aerobic og step, kan du finde et dansekoncept, der passer dig.

Prøv for eksempel en Dance it-time, hvor instruktøren sørger for en regulær dansefest. Eller prøv TeenDance, der henter inspiration fra hip hop og funk, showdance og MTV.

Aerobic & step og Puls & styrke kender du måske under andre navn som "stram op" og mave-baller-lår, og her er der høj intensitet og sved på panden. Og til Femininfitness og Frækfitness kommer du virkelig i kontakt med dig selv og dine feminine og sensuelle udtryk.

Fælles for vores dance & step-koncepter er, at træningen udfordrer både din fysik og din koordinationsevne gennem mindre koreografier. Og at de giver masser af overskud og energi.