Gymnastik

Tilmeld dig og dit hold til Landsstævnet 2017 og oplev forrygende opvisninger, festlige indslag og den unikke fællesskabsånd, der kendetegner Landsstævnet.

Magisk, mageløst og mangfoldigt.

Vær med, når gymnastikken sætter gang i hele Aalborg. Mærk suset fra det store fællesskab, oplev opvisningerne, hyg med holdet og udfordr dig selv i et fyrværkeri af andre idrætsgrene. 

Opvisninger

Hold fra lokalforeninger, landsdelsforeninger, højskoler, efterskoler og udlandet er alle velkomne og er med til at skabe et energifyldt og opsigtsvækkende stævne. Opvisningerne kommer til at finde sted 7 steder rundt i Aalborg: Stadionhallen, Nordkraft og udendørs – både på havnen med Limfjorden som kulisse og rundt i den hyggelige bymidte.

Landsdelshold

Nedenfor finder du links til info fra de forskellige landsdele, så du kan se, hvilke landsstævnehold der bliver oprettet i nærheden af dig.

Fitnessworkshops

Fitness er altid en populær aktivitet på Landsstævnet. Få pulsen op og føl magien på fitness workshops med toptunede instruktører i rå og inspirerende rammer i Nordkraft midt i Aalborg. Se de enkelte workshops i programmet nedenfor.

Følg med

Skynd dig at tilmelde dig DGI's nyhedsbrev, så du kan følge med i nyheder om Landsstævnet, gymnastik og alle de andre spændende idrætter, som du kan deltage i på L2017. 

Kom og mærk pulsen og mød magien!