Landevejscykling

Cykling på landevej er effektiv motion og populært hos både mænd og kvinder. Kom og klik i pedalerne på DGI Landsstævne 2017

Cykling, samvær og sus i håret.

Dyrk sammenholdet og sved med andre ryttere på asfalten ved Aalborg. Oplev, overhal og overrask dig selv.

DGI Cykling byder på en bred palette, hvor vi viser dig, hvad landevejscykling har at byde på for nybegyndere og let øvede. Alle aktiviteter kommer til at foregå med udgangspunkt fra Vestre Fjordpark, og vi lover, at du får det sjovt samtidig med, at du får inspiration til en god og varieret træning.

Workshops

Glæd dig til spændende workshops:

  • Prøv en landevejscykel
  • Landevejscykling for kvinder
  • Sådan vedligeholder du din cykel
  • Sådan justerer du cyklens gear


Til alle workshops vil vores engagerede instruktører guide dig grundigt og trygt igennem og sikre en super oplevelse. Deltagerne vil blive inddelt i hold efter niveau.

Motionsløb

Vi arrangerer flere motionsløb på naturskønne ruter omkring Aalborg. Der kommer til at være to distancer: 60 og 120 km.

Guidede oplevelsesture for seniorer

Med start ved Vester Fjordpark tilbyder vi guidede ture med oplevelser, hygge og socialt samvær i højsædet. Her vil man med DGI instruktører som holdkaptajner cykle ture i omegnen af Aalborg.

Få mere info om vores aktiviteter i programmet nedenfor.

Følg med

Derudover planlægger vi i øjeblikket flere typer events, hvor man kan prøve kræfter med landevejscykling, så hold dig opdateret på denne side. Og husk at tilmelde dig DGI's nyhedsbrev, så du ikke går glip af de seneste nyheder om DGI, Landsstævnet, cykling og alle de andre spændende idrætter, du kan deltage i på L2017.