Skydning

Prøv skydning på Landsstævnet og udfordr din evne til koncentration, præcision og ro samtidig med at du får masser af konkurrencer.

25 m pistol
Her er der både mulighed for præcision-, duel- og hurtigskydning på højt konkurrenceniveau. Der skydes jf. Skyttebogens bestemmelser, 3 programmer: Standardpistol, finpistol, grovvåben.

50 m riffel
Koncentration og fokus, for dig der vil udfordre dig selv mentalt. Se om du kan blive den nye landsstævnemester på 50 m. Der skydes jf. Skyttebogens bestemmelser, 50 m klasseprogram.
Derforuden skydes der et særligt landsstævneprogram.

200 m riffel
Kan du overføre dine gode egenskaber på 50 m riffel til at skyde på rigtig lang afstand med en markant større kaliber, så får du muligheden for det under landsstævnet. Hvis du kommer fra en forening der ikke skyder 200 m dagligt, er det her en unik mulighed. Der skydes jf. Skyttebogens bestemmelser, 200 m klasseprogram.

Pistolterræn
Der skydes jf. Skyttebogens bestemmelser, cal. .22, GP 32, GPA, GR, GF. 5 discipliner i alt. 

Prøv en disciplin uden for de traditionelle faste baner. Her får du frisk luft og natur, og i kombination med hurtige skydetider, masser af skiver at skyde på – så er her muligheden for at udfordre dine skyttekammerater på nogle discipliner i måske normalt ikke skyder.

Cal. .22 riffelterræn
Disciplinen som ved alle landsstævner er en succes. Det er sjældent at man lokalt i sin egen forening bliver givet muligheden for at skyde terræn på cal. .22 riffel. Det får du muligheden for her. Hurtige skydetider, små udfordrende mål – men på kendte varierede afstand. Der skydes jf. Skyttebogens bestemmelser. 

Biatlon – Skiskydning i løbesko
Du har sikkert hørt om skiskydning. Skytter på ski, der dyster i langrend og skydning. Puls og koncentration, intensitet, spænding og ekstrem konkurrence. Nu får du muligheden at prøve kræfter med sporten.
I sommerudgaven skifter vi dog ski ud med løbesko, og riflen løber vi ikke med. Alt andet er præcis, som du kender det fra skiskydning.

Airsoft - Kom og prøv
Test dine færdigheder i præcisionsskydning med airsoftvåben: Hvor hurtigt kan du ramme alle mål eller gennemgå en handlebane?

Se alle vores aktiviteter i programmet nedenfor. Bemærk - Skydende aktiviteter på skydebanerne i Dall er kun for klassificerede skytter i DGI Skydning.

Praktisk

Camping foregår på en særskilt skytte-camp i Dall Villaby på en boldbane med tilhørende klubhus. Campingvogne og telte bliver placeret landsdelsvis, og alt efter om man tilmelder sig med strøm eller ikke.

I skydnings aktiviteter kan børn deltage i L2017, sammen med deres familier. Børn deltager til en pris på 399 kr.

Tilmelding

Når du tilmelder dig, er det vigtigt, at du, på side 2 i tilmeldingen, fremsøger Skydning. Klik på plus og indtast dit skyttenummer. Når du har gennemført tilmeldingen på l2017.dk, skal du fortsætte din tilmelding på skydetider.dk. Dette kan du ikke gøre, hvis du ikke først har indtastet dit skyttenummer i tilmeldingen til Landsstævnet på l2017.dk.