Artikler

Crossløb-video: Derfor er crossløb fedt

Det sure vintervejr er ingen hindring for at komme ud i naturen, hvis bare du dyrker crossløb. Se videoen og få 3 gode grunde til, hvorfor du skal dyrke crossløb.

Fundet i: Løb > Artikler

Running Sushi giver kvinder mod på at løbe

Running Sushi er normalt noget, man forbinder med mad og en stor stak tallerkener, men i Skødstrup har Running Sushi fået en anden betydning, nemlig løb. Nærmere bestemt et 12-ugers løbeforløb for kvinder, som dog slutter af med sushi og cava.

Fundet i: Løb > Artikler

Crossløb-video: 3 tips til din teknik

God teknik er afgørende, når du i crossløb bevæger dig i bakker og varierende terræn. Få 3 tips til teknikken her.

Fundet i: Løb > Artikler

Løberen Britta glæder sig til "familie-landsstævne"

Britta Hansen vil forbedre sit løb og få en masse gode løbeoplevelser til DGI Landsstævne i Aalborg - samtidig med, hun hygger sig med familien.

Fundet i: Løb > Artikler

Ny undersøgelse: Så meget motion skal du dyrke

Du tror måske, at en halv times motion om dagen er nok - men ny international undersøgelse viser, at det ikke er tilstrækkeligt til at nedsætte risikoen for tidlig død, hvis du sidder stille det meste af dagen.

Fundet i: Løb > Artikler

Fordomme om løbeklubber bliver knust

For lidt over et halvt år siden var Karin Mette Plagborg meget skeptisk over for løbeklubber. Alligevel gav hun det chancen. Det har ført til personlige rekorder og nedbrudte fordomme.

Fundet i: Løb > Artikler

Har tabt 45 kilo: Sådan hjalp ny løbegåklub Dennis

Dennis Krogsdal vejede 118 kilo og tøvede, da han blev opfordret til at tage med til opstarten i en ny løbegåklub. Nu er han 45 kilo lettere.

Fundet i: Løb > Artikler

Løbetræner: Kurser giver mig ballast og respekt

Lene Freiesleben hjælper folk i Kolding i gang med at løbe – og det er hun blevet endnu bedre til efter at have taget vores kursusrække for løbetrænere.

Fundet i: Løb > Artikler

1 ud 4 er skadet – sådan undgår du at blive én af dem

Mere end hver fjerde aktive dansker har måttet sætte træningen på stand by på grund af en skade i det forgangne år. Her får du forklaring og løsning.

Fundet i: Løb > Artikler

Danmarks største vejfest: Se 5 løberes målsætning

Den nye motorvej ved Silkeborg bliver indviet med et brag af en motionsfest 10. og 11. september. Her får du inspiration til dit næste løb.

Fundet i: Løb > Artikler
1/6